Schrijf je nu in en ontvang regelmatig onze nieuwsbrief met de laatste nieuwtjes en aanbiedingen!

Wij accepteren fashioncheque

Openingstijden

Maandag: 13:30 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: alleen op koopzondagen

Clumpy’s

clumpyClumpy’s zijn mooie comfortabele clogs die met de hand gemaakt worden door Hofleverancier Gerla Products in het Brabantse Kaatsheuvel. De Clumpy, s hebben een houten zool met een buigzaam gedeelte natuurrubber erin waardoor de voet goed afwikkelt en er het loopcomfort ontstaat van een “normale”schoen. De zolen hebben een 3-dimensionaal voetbed waardoor de ondersteuning van de voet optimaal is. Clumpy,s zijn gemaakt van 100% echt Italiaans rundleder.Clumpy gebruikt dikker leer dan wat je normaal gebruikt. Het leer ligt tussen de 1.9 en 2.2 mm dik. Hierdoor zijn de Clumpy,s eigenlijk onverwoestbaar en niet stuk te krijgen.Hierdoor blijft het model en de kleur veel langer intact, maar hoe ouder een Clumpy wordt hoe mooier dat ze worden door gebruik. Het leer gaat echt leven!
Mooie buigzame clogs van Clumpy,s,100% echt italiaans rundleder op een buigzame houten zool. De Clogs worden met de hand gemaakt in Nederland in het mooie Kaatsheuvel en zijn zeer comfortabel om op te lopen. Eigenlijk heeft het een orthopedische zool. Mensen met voet of rugproblemen lopen fantastisch op Clumpy,s . Je hebt altijd lekkere warme voetjes in de winter en zomers heerlijk luchtig om te dragen door de mooie natuurproducten waarvan Clumpy,s zijn gemaakt.De zool is voorzien van een anatomisch gevormd voetbed voor een perfecte ondersteuning van uw voet. De klomp is om te vouwen zodat je het model in een handomdraai omtovert toe een laag model. Het lage model staat erg leuk bij jurkjes en rokjes. Ziggo Fashion verkoopt Clumpy,s ook veel bij de jurkjesmerken Who,s That Girl, Skunk Funk en Le Pep. Omhoog staan de Clumpy,s erg stoer bij een jeans! We verkopen bij Ziggo Fashion ook leuke leren bandjes om de Clumpy,s op te pimpen, en in de wintermaanden komen daar nog leuke bontjes bij.
Bij Ziggo Fashion verkopen wij alle kleuren die maar gemaakt worden bij Gerla Products in de Clumpy,s. We hebben de klompen in de maatserie 37 t/m 42 en altijd goed op voorraad!
De verkoopprijs is 139.95 per paar en in de special edition “Cow” kosten ze 159.95.
In de zomermaanden verkopen ook de zomermodellen met leren bandjes om de enkel voor 79.95 per paar.
Gerla Products beschikt over meer dan 100 jaar kennis en ervaring voor binnen en buiten gebruik, waardoor ze met trots de naam “hofleverancier” mogen dragen.