Schrijf je nu in en ontvang regelmatig onze nieuwsbrief met de laatste nieuwtjes en aanbiedingen!

Wij accepteren fashioncheque

Openingstijden

Maandag: 13:30 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: alleen op koopzondagen

Ichi

ichi

Ichi werd in 1999 in Scandinavië opgericht en is inmiddels een van de succesvolste merken voor vrouwen. Het merk heeft een frisse stijl, die vrijheid en onafhankelijkheid uitstralen. En juist daarom zijn die stijlvolle Ichi jeans en andere kleding ontworpen voor vrouwen die weten wat ze willen en hun creativiteit in een persoonlijke kledingstijl willen uitdragen. Door deze stijlvolle Ichi mode krijgen vrouwen, die weten wat ze willen, de mogelijkheid om zich helemaal uit te leven op hun persoonlijke voorkeur en kledingstijl. Ichi identificeert zich op deze manier met jonge, ambitieuze vrouwen, die zich lekker voelen in de wereld van fashion en een zwak hebben voor trendy outfits. Het team van dit Deense trendy merk is met zorg samengesteld, zodat de potentiële dragers van Ichi jeans en kleding zich hierin fantastisch voelen en op die manier altijd zelfbewust en trendy gestyled voor de dag komen.
Dat onze Scandinavische bovenburen altijd een opvallend goed oog hebben voor stijlvolle, eigentijdse mode, hebben ze al meerdere malen bewezen. Ichi mode springt er desalniettemin uit door een opvallende merknaam. Deze is kort maar krachtig toe te lichten. Ichi betekent 1 in het Japans. Deze naam is treffend-het merk een van de leidende merken onder de streetfashion merken. Ichi communiceert hiermee direct een beeld vol positieve energie en haar hoge level van ambitie en drive. Met toewijding en liefde voor details creeëren de designers van Ichi mode elk jaar weer onverwisselbare stijlvolle collecties, die met hun tijd meegaan.
Ichi mode is stijlvol, eigentijds en kan voor elke gelegenheid worden gebruikt. Op de universiteit, voor je baan, in je vrije tijd of tijdens het uitgaan-Ichi Jeans & Co. is de perfecte keuze voor elk moment. Er is maar 1 voorwaarde voor potentiële dragers die moet worden vervuld. Ze moeten zichzelf zien als stoere, onafhankelijke meiden , die hun eigen stijl willen uitdragen met de gave Ichi mode. Het Deense label volgt liever niet de trends, maar creeërt ze liever zelf, zodat de dragers-geheel passend bij de merknaam zich een echte nummer 1 kunnen voelen. Ichi is een lifestyle merk, die ons ertoe aanzet om mode te respecteren en om op deze manier iets meer te verhullen over wie wij daadwerkelijk zijn.